Meer opslagruimte in MacBook Air of Retina

 

U heeft al een tijd een van die prachtige dunne en lichte MacBook Air of een MacBook Pro met een Retina scherm en waarschijnlijk gebruikt u deze naar volle tevredenheid. Al deze MacBooks zijn standaard uitgerust met zeer snelle SSD opslagruimte en dat zorgt er voor dat de laptops snel opstarten en u snel documenten kunt openen en opslaan.

 

Een klein nadeel van SSD is dat het (zeker een paar jaar geleden) beduidend duurder is dan opslag op een gewone harde schijf. Daarom zijn er heel veel MacBooks Air en Retina verkocht met relatief kleine SSD's van bijvoorbeeld 64 GB of 128 GB.

 

Wellicht heeft u daarom gebrek aan opslagruimte op uw MacBook Air of Retina en moet u daarom veel data ergens anders opslaan.

 

Het is lang praktisch onmogelijk geweest om hier iets aan te doen, maar nu is het wél mogelijk om uw Mac te voorzien van een grotere SSD zodat u weer al uw documenten, foto's en muziek bij u kunt hebben IN uw MacBook.

 

Fixar kan de meeste modellen van de MacBook Air en MacBook Pro Retina voor u voorzien van ruimere SSD's met 240GB, 480 GB of zelfs 960 GB opslagruimte.

 

Een 240GB variant kunnen wij al voor u inbouwen vanaf € 260- (inclusief BTW) en dan zetten we de data ook nog over van de oude SSD naar de veel ruimere nieuwe SSD zodat u snel weer verder kunt werken.

Het is zelfs mogelijk om van u oude SSD een externe schijf te maken die u kunt blijven gebruiken voor het opslaan van nog meer data.

 

Voor mensen met een iMac of een 'gewone' MacBook of MacBook Pro is het natuurlijk ook mogelijk om over te stappen van een gewone harde schijf naar de vaak veel snellere, stillere, zuinigere SSD.

 

Interesse? Neem dan contact op met fixar voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden en een offerte.

 

 

 

 

 

 

 

Fixar

 

T 06-10388992

@ info @ fixar.nl

 

IBAN NL35 SNSB 0902 407 406

KVK 61346764